altalanos

Információ

Általános tudnivalók a DePrint honlap használatához

A DePrint honlapját és rendelési felületét azzal a céllal újítottuk meg, hogy egyszerűbbé és gyorsabbá tegyük a megrendeléseiteket, a honlap használata többféle elektronikus felületen (mobiltelefon, táblagép) is átláthatóvá váljon, továbbá az utóbbi időben bevezetett új szolgáltatások – kiemelten az általunk a közeljövő népszerű szolgáltatásának tekintetett 3D nyomtatás – is helyet kapjanak rendelhető termékeink között.

Regisztráció

A DePrint honlaphoz tartozó Általános szerződési feltételeknek megfelelően a honlap használatához és a megrendelések indításához regisztrációra nincs szükség. Ennek csak egyik oka a gyorsaság és kényelem, a másik pedig, hogy a honlap így megrendelői adatokat nem tárol, ami segíti a vonatkozó adatvédelmi előírásoknak való megfelelést, a személyes adatok szolgáltatásnyújtáson kívüli felhasználásának teljes kizárását. Az adatvédelmi nyilatkozatban többet is megtudhatsz az általunk követett adatvédelmi normákról.

Fájltípusok

A DePrint honlapra feltölthető elektronikus állományok (fájlok) típusa korlátozott. Az elektronikus állományok létrehozásához és szerkesztéséhez leggyakrabban alkalmazott fájltípusok, így a Microsoft Office állományok (jellemzően Word-, Excel- és PowerPoint-fájlok) nem tölthetők fel, mert ezek a különféle számítógépes konfigurációkon és szoftververziókban eltéréseket eredményeznek, miközben azt szeretnénk, hogy formai, tördelési és színhelyességi szempontból a szolgáltatásnyújtás során létrehozott termékek a lehető legközelebb álljanak az előttetek a képernyőn megjelenő képhez.

A legfontosabb, hogy az egyes szolgáltatások teljesítéséhez szükséges fájltípus(oka)t a feltöltés gomb felett minden esetben szöveges üzenet jelzi.

A szolgáltatások többségénél .pdf kiterjesztésű elektronikus állományok fogadhatók el. Ezek minden Microsoft Office alkalmazásban két kattintással létrehozhatók a Fájl menü Mentés másként… opciója alatt, a PDF-fájlformátum kiválasztásával.

Grafikus állományként a DePrint rendszere .jpg és .png kiterjesztésű fájlokat fogad.

A 3D modellek ajánlatadásra való beküldésekor pedig .stl kiterjesztésű állományokat várunk.

Árak

A szolgáltatásaink széles körű elérhetőségét a honlapon és Facebook-oldalunkon rendszeresen meghirdetett akciókon és játékokon keresztül is támogatni kívánjuk.

Termékeink többségének ára ugyanakkor nem fix, mivel a végső értékesítési árak az egységárak alapján, a honlapon általatok beküldött elektronikus állományoktól, kiválasztott opcióktól és kötelezően megjelölendő adatoktól függően alakulnak ki. Így a szolgáltatás megfelelő és biztonságos teljesítése érdekében az általatok megadott paramétereket nekünk minden esetben ellenőriznünk kell. Tehát a Megrendelés oldalon, majd a deprint.hu oldal által automatikusan generált, visszaigazoló emailben is tájékoztató jellegű árakat találtok, amelyek kis mértékben eltérhetnek a végleges, átadáskori értékesítési ártól.

A megfelelő fájlok, opciók és számszerű adatok kiválasztása esetén a tájékoztató jellegű árak az esetek túlnyomó többségében pontosak, vagy minimális eltérést mutatnak. Itt egyébként igyekeztünk magunknak is szűk kereteket szabni, vagyis a tájékoztató jellegű árakhoz képest már a 10%-os különbséget is extrém eltérésnek tekintjük, és a veletek való további egyeztetésig a szolgáltatás teljesítését felfüggesztjük.

Fizetés

Az igényelt szolgáltatások és főként tájékoztató jellegű árak utólagos ellenőrzése miatt a honlapon megjelenő árak tekintetében banki átutalásos vagy más elektronikus fizetést nem áll módunkban elfogadni. Üzletben történő átvétel esetén készpénzes vagy bankkártyás fizetési mód alkalmazható, szállításkor pedig készpénzes fizetést tudunk kezelni.

Ajánlatkérés

Két szolgáltatásunk esetében a honlapon való rendelési folyamat csak az árajánlatkérésig tart.

A Tézisfüzetek esetében a szigorú formai követelmények indokolják az ilyen szolgáltatást igénylő megrendelőkkel való utólagos egyeztetést a beküldött elektronikus állomány és adatok alapján.

A 3D nyomtatásnál a termékkínálatban aktuálisan nem szereplő, egyedi modelleknél még az árajánlat elkészítése előtt ellenőriznünk kell a kívánt modell igényeknek megfelelő elkészíthetőségét.

Mindkét esetben a lehető leghamarabbi időpontban, de legkésőbb egy munkanapon belül emailben válaszolunk az ajánlatkérésekre.

Szállítás

A fotelból rendelés tökéletes élményének az elérése érdekében a Debreceni Egyetem területén belül díjmentes szállítással támogatjuk a megrendelői igények kényelmes kielégítését.

A város belterületén az 1000 Ft összérték alatt maradó rendelések díjkötelesek, ezen összeghatár felett pedig szintén díjmentesek.

Az esetleges Debrecenen kívüli szállítási igényekkel, kérjük, külön vegyétek fel velünk a kapcsolatot üzenetben, emailben vagy telefonon.

Kapcsolat

A Kapcsolat oldalon szívesen válaszolunk a honlappal és szolgáltatásainkkal összefüggő bármely kérdésre, továbbá ha a honlap és üzleteink működésével, fejlesztésével kapcsolatos észrevételed, javaslatod, netalán építő jellegű kritikád van, kérjük, akkor se habozz üzenetet hagyni nekünk. Előre is köszönjük: a DePrint csapata.